Jedan od najpoznatijih muzičara u našem regionu je bez ikakve sumnje legenda rokenrola, Mladen Vojičić Tifa, a činjenica je da je njegov privatni život uvijek bio interesantan domaćoj javnosti, ali i medijima. Većina zna da Mladen ima kćerku, Saru Vojičić, koja je također pjevačica, ali i violinistkinja, a koja svojim izgledom privlači pažnju gdje god da se pojavi, kako će se većina odmah složiti da je riječ o izuzetno lijepoj djevojci.

Što se tiče Sarine karijere, još od malih nogu je znala da se želi baviti muzikom, a danas ima i svoj bend. Nikad se pak nije pokušavala progurati na muzičkoj sceni koristeći slavu svoga oca, te se za nju sa svakim pravom može reći da je i ujedno izuzetno skromna djevojka koja je uvijek koristila svoj talenat i rad i trud da se istakne u nečemu. U nastavku vam donosimo nekoliko njenih fotografija, a vi procijenite zbog čega su svi tako oduševljeni njenim izgledom.

Ona i njen otac su uvijek bili bliski, a ne sumnjamo da je i on doprinio tome što je Sara izabrala muziku za svoj životni poziv. Ipak, nema nikakve sumnje da je riječ o zaista talentovanoj djevojci koja će daleko da dogura, samo ako ostane ustrajna i nastavi da radi na sebi.

Rado bismo čuli i vaše mišljenje o lijepoj Sari, pa nam tako pišite u komentarima da li je vas oduševila ili i niste naročito impresionirani njenom ljepotom? Da li ste je dosad imali priliku da čujete kako pjeva ili kako to ona svira?