Poznati glumac Nikola Kojoj skrasio se prije 12 godina pored lijepe Aleksandre Đurić, koja je svojom pojavom oduzimala dah velikom broju muškarca.

Djevojka koja je osvojila njegovo stve, prije toga je osvojila srca velikog broja muškaraca. Ona se pojavila u spotu Zdravka Čolića za pjesmu “Moja draga” te su je tako svi upamtili kao jednu atraktivnu plavušu. Nikola je tada imao 40 godina, a fatalna manekena je bila čak 12 godina mlađa od njega.

Aleksandra je uspješno radila n modnim pistama u Milanu, Parizu i Njemačkoj, ali je našoj javnosti najpoznatija upravo iz tog spota z pjesmu Zdravka Čolića. Aleksandra i Kojo su se zabavljali samo osam mjeseci kada su riješili da se uzmu i da započnu zajednički život. Njih dvoje su imali skromno vjenčanje u Beogradu u septembru 2007. godine i od tog trenutka žive u skladnom braku punom ljubavi.

Za 11 godina braka, njih dvoje su dobili tri prelijepe i predivne kćerke, a kako je glumac pričao u više navrata porodični život mu itekako odgovara.

Kada uzmemo u obzir kako je Kojoj radio serije i filmove prije, možemo reći da se sada uveliko povukao, tako da ga možemo vidjeti u samo par serija koje su sada aktuelne. Uprkos tome, on je kultni glumac kojeg svi vole i podržavaju, koji nikada nije pravio nikakve skandale i probleme, a koji je snimio toliko dobrih filmova da će zauvijek ostati u pamćenju po njima.

Preporučeno