Više puta do sada smo imali priliku da pišemo kako mlađa sestra Bogdane Ražnatović je u drugom stanju i kako očekuje dijete sa Zoranom Šijanom, On je sin poznate srpske pjevačice Goce Božinovske, a njihovi odnosi su se malo pokvarili u posljednje vrijeme. Ne prate se više na društvenim mrežama i očito da više među Ražnatovića i Šijana nije lijepa atmosfera.

Također, Goca je prije nekoliko dana izjavila da kasa sin njen bude ženio, da nema šanse da će ona pozvati Cecu Ražnatović na to slavlje, jer kako je rekla ni nju nije niko zvao kada se ženio Veljko sa Bogdanom. Ali, mi danas imamo lijepe vijesti, a to da je Goca Božinovska postala baba. Oni su dobili sina, a dali su mu ime Zoran, a on se odmah oglasili na Iinstagramu, pa je poručio svojoj supruzi da je voli najviše na svijetu.

Mirko i Bojana bi se trebali da uskoro vjenčaju u krugu svoje porodice i to pred matičarom, kumovima i sveštenikom. Također, prije nekoliko se pisalo u medijima kako se navodno tome Goca protivila, što su Bojana i Mirko se mnogo novca potrošili u ova krizna vremena, jer su potrošili čak 10.000 evra na renoviranje bazena, kao i kuće pred dolaazak bebe na svijet.

Također, Goca je izjavila da je super odnosim sa sinom i snajkom, i da je presretna što je napokon dobila unuka, a za razliku od Svetlane neće joj smetati da je unuk zove baba. Goca je ranije rekla da su oni već dogovorili da će se mali unuk da zove po svom djedu, i da mu bude uvijek na pametu, jedino joj je žao što ga nikada nije vidio.

Preporučeno