Jovana Tomić Matora koja je redovna učesnica rijalitija, i sama se izjasnila da voli žene, te da je muškarci ne zanimaju.

I ne tako davno, Jovana Tomić koju svi znaju kao Matora, je izgledala mnogo ženstvenije prije, ona je dugu kosu njegovala, a danas, kada je pogledamo, više liči na nekog muškarca nego na neku ženu.

Matora nema problema da bude iskrena i da govori o svojoj ličnosti, ali i o svom izgledu, ona otvoreno govori o tome, bez ikakvih problema. Dosta vremena joj je trebalo da pronađe svoj identitet, da izađe iz ormara, ali prije par godina, ona se šminkala, njegovala je svoju kosu i na nešto priladniji način se oblačila.

A fotografija koju vam mi donosimo u prilogu je nastala prije par godina, a njeni fanovi su objavili, vidi se kako je Matora više ličila na žensko nego na nekog muškarca kao što je to slučaj. Kada uporedite ovu fotografiju ispod sa njenim današnjim izgledom, sigurno da ćete pomisliti kako je Matora skoro pa i neprepoznatljiva, zar ne?

Vjerujemo da do sada niste imali priliku vidjeti Matoru u ovakvom izdanju, a morate priznati da zaista liči na žensko i da je lijepa.

I sama Matora je prije par mjeseci pokazala kako izgleda kada obuče haljinu i našminka se:

U nastavku možete pogledati sliku koja do sada nije nigdje bila objavljena do sada, zaista se svi možemo složiti da je izgledala u potpunosti drugačije nego sada.

Preporučeno