Svima je poznato da je već krenulo snimanje nove sezone muzičkog takmičenja Zvezda Granda te da se prve emisije veoma brzo početi prikazivati. Mnogo je fanova ovog takmičenja su u velikom iščekivanju, a produkcija je potrudila da i ova sezona bude nezaboravna i da bude jako zanimljiva i uzbudljiva od svih prošlih. Baš iz tog razloga su mnig bili više nego iznenađeni kada su čuli da Jelena Karleuša više neće biti dio žirija u Zvezdama i da će na njeno mesto doći njena najveća suparnica Ceca Ražnatovića.

Upravo kako smo već rekli, snimanje prvih emisija ovog popularnog takmičenja je več počelo, a prema nekim informacijama, na snimanju je i više nego uzbudljivo, a sada se saznalo i da je pevačica Ana Bekuta na snimanje došla u zaista neobičnoj odevnoj kombinaicji.

Naime, ona se pojavila na snimanju takva da je ponela bade mantil u roze i u ljubačistoj boji, koji se mnogima a odmah u startu nije dopao, te su domah krenuli i raznih komentari na društvenim mrežama.

“Šta li je mislila”, “kakve su ovo rese?”, “cirkus potpuni”, ovo su komentari koji su se čuli iz publike, dok se Ana nije obazirala na ove reči, koje su pronašle put do nje. Ovo nije prvi put da pevačicu kritikuju zbog njenih odevnih kombinacija posebno u Zvezdama Granda, i mada joj mnogi preporučuju da bi konačno mogla da angažuju nekog profesionalnog stilistu, izgleda da Ana baš i ne mari šta svet oko nje govori o njenom izgledz, već nastavlja da ide po svome, i da se oblači onako kako se ona oseća ugodno.

Preporučeno