Nakon dugih devet mjeseci koje je provela na imanju u Šimanovcima, Luna Đogani je napustila rijaliti Zadruga bogatija za 120 hiljada od honorara koji je zaradila dok je učestvovala u Zadruzi, a još je dobila dodatnih 50 hiljada kada je odnijela pobjedu. Jedva je dočekala da se poslije svega vrati svojoj porodici, a njena majka Anabela je sve vrijeme za nju spremala jedno veliko iznenađenje, kojim je uspjela da je obori s nogu.

Naime, Anabela je Luni pripremila i kupila stan dok je ona bila u rijalitiju, pa je tako sve bilo spremno kada je ona prije par dana napustila rijaliti. Odmah ju je odvela do njenog novog doma, a bez ikakve sumnje je da je Luna svoje uzbuđenje jednostavno morala da podijeli i sa svojim vjernim pratiteljima na društvenim mrežama. Pohvalila se da joj se ostvario životni san jer je sa 23 godine uspjela da sebi zaradi stan.

U njenom novom stanu sve je sređeno i luksuzno namješteno, a svi su gledali u detalje koje je Anabela pomno izabrala za svoju kćerku. Tokom finala su svi primjetili da je Anabela bila ljuta na svoju kćerku, ali sigurni smo da ju je ta ljutnja brzo prošla jer se zaista dugo vremena nisu vidjele, a imale su i puno tema o kojima je valjalo razgovarati.

Podsjećamo, svi pretpostavljaju da je Luni sada itekako teško kako je samo dan prije finala prekinula sa svojim dečkom Markom Miljkovićem, a izgleda da pomirenja ovaj put neće biti. Šta vi mislite o tome?

Preporučeno
Loading..