Sin popularne estradne pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko je odlučio da želi da se bavi profesionalnim borilačkim vještinama, pa je dosad u svojim sedam mečeva koje je odigrao odnio čak sedam pobjeda, što je u svakom slučaju izuzetno impresivno. Ipak, ne misle svi tako, pa su se naravno, pojavile glasine da Veljko namješta svoje mečeve, te da je svaki dosad kupio i na „prljav“ način odnio pobjedu.

Navodno je Veljko isprozivao albanskog boksera Petrita Mazrekaja koji ga je upravo vrijeđao da je nikakav bokser, na što mu je on poručio da bi se rado susreo s njim u ringu, ali da on ne smije da prihvati meč. Nakon toga se oglasio i menadžer albanskog sportiste koji je otkrio da su oni itekako spremni na to, ali da postoji procedura preko koje se vrši izazivanje na meč, a ne da se o tome samo govori javno, a nikakvi koraci se ne poduzimaju.

Ipak, menadžer albanskog boksera otkrio je da oni ne žele da dopuste da se jedan sportski događaj pretvori u neki skandal, pa tako nisu zaintersirani ni za gostovanje u Beogradu, a ne nude ni da oni ugoste Veljka u Prištini.

Smatraju da bi najbolja lokacija za ovaj meč bila u Cirihu ili u Lucernu, ali da su otvoreni za sve prijedloge i pregovore. Ostaje da vidimo šta će Veljko odgovoriti na sve ove pozive, te da li će se gledati meč između dva boksera ili će sve ostati na praznim prijetnjama i obećanjima. Šta vi mislite o cijeloj situaciji?

 

Preporučeno
Loading..