Pred nama je duga ljetna sezona kojoj smo se svi tako radovali, ali polako pripadnice ljepšeg spola sustižu i problemi koje su mogle da ignorišu tokom cijele zime. Naime, kada je riječ o dlačicama po nogama, većina žena odluči da ih ukloni, a u našem današnjem članku vam donosimo jedan potpuno bezbolan način uklanjanja dlačica, ne samo sa noge, nego i sa bikini zone, koji bi vam se mogao itekako svidjeti u budućnosti, posebno kad se i sami uvjerite koliko je efikasan.

Sastojci koji su vam potrebni jeste jedna plastična flašica od tečnog sapuna, neko eterično ulje po želji, jedna četvrtina šolje tople, destilovane vode, jedna kašika ili bademovog ili aloe vera gela, zatim jedna četvrtina šolje tečnog kastilj sapuna, te jedna šolja aloe vera gela. Sve ove sastojke treba da pomiješate, a da ih onda zajedno stavite u neku flašicu koja se može zatvoriti ili u čistu staklenu posudu.

Prije svako upotrebe, flašicu dobro protresite, a uglavnom se preporučuje da se ova smjesa koristi tokom tuširanja. Isto tako, imajte na umu da kada napravite dozu ovog sapuna, da on može da traje nekih dva mjeseca, a onda poslije toga obavezno pravite novu, kako poslije tog roka ga više ne biste smjeli koristiti.

Ukoliko i vi imate neki trik koji biste voljeli da podijelite sa našim čitateljima, pišite nam u komentarima, a možda baš vaša metoda nekome promijeni i olakša svakodnevnicu na bolje. Da li imate neku svoju tajnu koja vam uspije svaki put, ako da, koja je u pitanju?

Preporučeno
Loading..