Kija Kockar i Slobodan Radanović su javne ličnosti koje su se proslavile učešćem u najpopularnijem rijalitiju na Balkanu. Naime, pjevač i novokomponovana pjevačica su bili učesnici prve sezone Zadruge gdje je Sloba svoju tadašnju suprugu Kiju prevario sa Lunom Đogani.

Međutim iako se sve izdogađalo to su iskoristili kao jako dobru promociju sebe i svoga muzičkog rada. Međutim, sada kada su razvedeni spekulie se da su Kija i Sloba ponovo skupa jer ih se često viđa skupa pa su odlučili da o svemu tome progovore.

Naime, kao što je već spomenuti, rijaliti ih je koštao braka te su na početku bili u jako lošim odnosima te nisu razgovarali neko vrijeme. Međutim, sada imaju zajednički nastup te su ponovo uspostavili komunikaciju.

NBaime, njih dvoje su istakli da im je u pitanju drugi zajednički nastup te su i pred prvi zajednički nastup imali određene nesuglasice. Istakli su da se nisu čuli nekih mjesec dana te su se sada napokon vidjeli nakon tog perioda. Istakli su da će vidjeti kako će se sve odvijati. Kija je rekla da će biti profesionalna i da će s te strane biti korektna jer se radi o poslovnom putu.


Treba istaći da Kockarva napokon ima novoga dečka i da Slobodanu nije htjela otkriti da je pronašla zamjenu pa je sve to okrenula na šalu.
S druge strane, nije poznato da Radanović ima djevojku u svome životu.