Sofia lorena je samohrana majka koja se čitav svoj život borila kako bi svojoj djeci obezbijedila neku vrstu pristojnog životu u kojem ništa ne fali, ali se mnogo puta znalo dešavati da jedva izdrže do kraja mjeseca od novca koji im ostane dok poplaćaju sve troškove. Međutim jednog dana kada je dobila na lutriji jako mali iznos od 200 dolara, to je za nju značilo da neće morati brinuti kako će izdržati taj mjesec. To je za nju bio povod za radovanje i slavlje. Obzirom da ima troje djece i da je radila poslove za koje je bila plaćena slabo, živjeli su jako teško.

Ona je željela da svojoj djeci obezbjedi što je bolje moguću budućnost kao i studiranje, pa je tako svai zarađeni novac ulagala u to, međutim, ponekad je krišom kupovala poneku srećku a zadnji put joj se posrećio dobitak od 200 dolara. Kada je otišla da unovči dobiveni iznos, prošla je pored jednog starijeg beskućnika koji je sjedio na zemli i molio za pomoć. Bilo je jako hladno i ona mu je ponudila da ga odveze na neko mjesto gdje će se moći malo ugrijati. tada ga je odvela u obližnji restoran i ponudila ga je toplim napitkom, pa je tako sjela sa njim i porazgovarala o tome kako je zapravo završio kao beskućnik.

Tada je saznala da nema nikakvo mjesto za spavanje, kao i da hladne noći provodi napolju na velikoj zimi. Tada je odlučila da novac koji je dobila na lutriji, uplati u obližnji hotel, kako bi beskućniku obezbjedila dvije noći u toploj sobi. U videu možete vidjeti šta se zapravo dalje desilo.

blob:https://www.youtube.com/0845d60d-d03b-4e46-a60d-4feb972db633

Preporučeno