Jedna od ubjedljivo najpopularnijih voditeljica u našem regionu je u svakom slučaju Sanja Kužet, koja je u mnogo navrata i sebi, ali i publici dokazala da je surovi profesionalac. Voditeljica koja inače vrijedi i za jednu od najatraktivnijih žena u našem regionu je otkrila da je prethodni period u njenom životu bio pun nekih stresnih situacija, ali da je opet odlučila da se pojavi na proslavi 60. rođendana pjevačice Ane Bekute, kako je željela da ispoštuje i svoju kolegicu, ali i njen poziv.

Kako god, na proslavi se pojavila u društvu svog supruga Nemanje Živojinovića, te je otkrila medijima da je to bio test i za nju, te da je htjela prije svega sebi da dokaže da može da gleda stvari i sa pozitivne strane.

Iako je Sanja već godinama dio javnog života, ona se uvijek trudila da svoje privatne probleme zadrži za sebe, a ono što je svima poznato jeste da se njen suprug uopšte ne voli ni eksponirati u javnosti, pa je tako zaista rijetko vidjeti Sanju i njega zajedno u javnosti. Isto tako je jednom prilikom otkrila da je jutro prije prethodnog finala popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”; koje ona inače vodi, dobila neke zaista ružne vijesti, ali da je svejedno obavila svoj posao onako kako se i očekivalo od nje, te da je ponosna na sebe.

Šta vi mislite o Sanji, te da li je inače simpatišete ili i ne baš? Pišite nam u komentarima kako uvijek rado čitamo vaša mišljanja.

Preporučeno
Loading..