Već 16 godina je popularni domaći pjevač Saša Matić, kojeg mnogi smatraju i jednim od najuspješnijih u našem regionu, u skladnom braku sa lijepom Anđelijom, a mnogi pjevaču upravo i zavide što pored sebe ima tako divnu ženu koja je iskoristila svaku priliku u životu da dokaže da je svom suprugu prije svega najveća podrška, a onda sve ostalo.

Njih dvoje su kao krunu svog braka uvijek doživljavali svoju djecu, a jednom prilikom je Matić govorio o tome da su njegova supruga i kćerke vremenom i navike da on ne provodi dosta vremena kod kuće, te se upravo iz tog razloga trude da svaki put kad je Saša tu, da to vrijeme iskoriste kvalitetno i da se svi posvete porodici. Kaže da nije ni strog ni popustljiv tata iz razloga što je rijetko kad tu, priznao je Matić.

Što se tiče njegovog braka sa Anđelijom, otkrio je da tu nema nikakve tajne, nego da su svoj odnos izgradili na ljubavi, razumijevanju i na bezuslovnoj podršci. Kaže da se nikad nije morao iskupiti za to što malo vremena provodi kod kuće, te da kada je on kući, da je uvijek dobra atmosfera, te da se svi slažu i uživaju u tom zajedničkom porodičnom vremenu.

Matić je priznao da ne bi ni trepnuo i da bi davno otišao od svoje supruge da je situacija ikad između njih dvoje bila loša. Shvata da je to sebično, ali on je takav i drugačije ne zna ni ne umije. Očigledno njegovoj supruzi nije baš tako lako.

Preporučeno
Loading..