Iako se sezona popularnog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ tek nedavno završila, pripreme za narednu uveliko traju, a direktor Grand produkcije, Saša Popović je i ovaj put taj koji je zaslužan za neke promjene i novitete u kojima će gledatelji imati priliku da uživaju u sezoni koja je pred nama. Pripreme već uveliko traju, a Popović tvrdi da će zadržati sličan princip kao i u ovoj sezoni, koja je bila itekako uspješna po svim mjerilima.

Upravo iz tog razloga odlučili su da nastave sa konceptom gdje je stručni žiri ujedno i skupina mentora svim učesnicima, ali će u novoj sezoni osim standardne postave žirija, gledatelji imati priliku da vide gost – mentora, koji će uglavnom da bude neka velika zvijezda koja će imati priliku da čuje i da vidi kandidate, te da kaže svoje mišljenje o njemu. Na taj način će malo da osvježe ideju od prošle sezone, ali je uvjeren da će se i publici to svidjeti.

Kada je u pitanju Grand produkcija, svi se slažu da je za njih apsolutno sigurno da im je prije svega stalo do publike, te da im je najbitnije da naprave show program koji će privući publiku.

To im je dosad uvijek polazilo za rukom, pa ne sumnjamo da će išta biti drugačije i ove sezone, ali su u svakom slučaju očekivanja iz sezone u sezonu sve veća i veća, ali to njima dosad nije predstavljalo nikakav problem. Šta vi inače mislite o ovom muzičkom takmičenju, da li ga pratite redovno ili ipak ne?

Preporučeno
Loading..