Rada Manojlović je danas jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica, a i ona pripada mlađoj generaciji pjevača od kojih je većina njih postala popularna zahvaljujući tome što su bili dio takmičenja „Zvezde Granda“ i što su itekako znali da iskoriste pet minuta slave koje im je ovo takmičenje ponudilo. Kako god, Saša Popović je u jednom intervjuu otkrio da je umalo ta slava zaobišla Radu zbog toga što je živjela u zavučenom selu.

Naime, iako se Rada zaista nikad nije stidjela sela u kojem je odrasla, Četereža, u to vrijeme je u njenom selu bilo dometa na samo nekoliko mjesta. Kada ju je prvi put Popović dobio, sjeća se da nije smjela ni da pomjeri mobitel, jer se bojala da će izgubiti domet koji je ionako bio slab. Kasnije na završnoj audiciji, na kojoj je prošlo samo trideset ljudi, nisu odabrali Radu, zbog čega je ona bila silno razočarana.

Ipak, to joj je poslužilo samo kao dodatna motivacija da i dalje vježba i da se trudi, kako bi se ponovo vratila i sve oborila s nogu. Ipak, nakon samo sedam dana ju je ponovo nazvao Popović da bi joj javio da su ponovo pregledali snimke i da su shvatili da je greška što je nisu pustili da prođe.

Pozvali su je na prvo snimanje, a nakon toga, kako su se stvari odvijale, sve je više manje poznato svima, te je Rada napravila takvu karijeru da joj njene mlađe, ali i starije kolegice mogu sa svakim pravom da zavide. Da li se vi slažete s nama?

Preporučeno
Loading..