Postoje tri vrste izgleda palca, zavisno o dužinama prve i druge polovice.

Isto tako, o ljubavi je moguće svašta saznati i po tome kako se linije srca spajaju na dlanovima.

Ljudi od davnina osjete uzbuđenje samo kada se spomene čitanja iz dlana. U ovom slučaju radi se o tome kakav palac na rukama imate, zbog toga što upravo to navodno otkriva kakvi ste u ljubavnim vezama, da li ste romantičar koji partnera stavlja na prvo mjesto ili ste pomalo distancirani i suzdržani.

Prva polovica palca je duža od druge

Vi ste jako vjerni i izuzetno strastveni. Kada ste zaljubite, znate postati pomalo opsjednuti tom istom osobom. Tada nije nimalo neobično da zanemarite svoj dosadašnji život, kao što je na primer, studij, karijera i sl…

Vi jednostavno poludite za svojim partnerom i veoma se uzrujate ako vam ne odgovori na poziv ili SMS poruku. Ali, bilo bi dobro da malo smirite strasti jer bi svojim ponašanjem partnera mogli prestrašiti i tako otjerati od sebe.

Prvi i drugi dio palca su jednaki

Za vas se može kazati da ste dobri u planiranju i imate specifičan pristup koji vam olakšava put prema postizanju ciljeva. Bez obzira kakva je situacija, vi znate kako da ostanete mirni i hladne glave. Tako ste jednaki i u ljubavnoj vezi.

Jako ste objektivni u prosudbi partnerovih osjećaja. Zbog emocija vi nećete izgubiti glavu i zanemariti svoj život. Ovakav vaš karakter uzrokuje da sporije napredujete u ljubavnoj vezi što na kraju može dovesti do složenog odnosa.

Prva polovica je kraća od druge

Vi ste iskrena i jako pouzdana osoba, i imate vrlo dobru moć zapažanja. Prije nego poduzmete bilo kakvu akciju, vi ćete najprije dobro sve promotriti i razmisliti o svemu, zbog toga što vi ne srljate u ništa. To se, isto tako, odražava i na vaš ljubavni život. Kada se zaljubite, obično obuzdavate sve svoje osjećaje, tako otkriva Mystical Raven.

Pogledajte na što obratiti pažnju i u videu:

Preporučeno