Jedna od omiljenih turskih glumica je definitivno 38. godišnja Berguzar Korel.

Ona je poznata po turskoj seriji 1001. noć gdje u ulozi Šeferzade glumi suprugu 50 godišnjeg glumca Halita ergenca, čuvenog Sulejmana s kojim je danas i u braku i u stvarnom životu.

Ona je na društvenim mrežama nedavno podijelila kako izgledaju njena jutra, tačnije kako izgleda doručak u njenoj porodici. Osim što je pokazala kako to izgleda netom poslije ustajanja, otkrila je bez kojeg jela ona ne može započeti radni dan.

Ova popularna turska glumcia ne skriva koliko voli hranom obilna i raskošna jutra. Na društvenoj mreži Instagram, na svom profilu podijelila je fotografiju na kojoj se jasno vidi kako doručaj u njenoj porodici mora sadržavati bar tri vrste jela. Osim jaja koja su pripremljena na kajganu, koju pravi svako jutro, kao obavezan dio njhovog doručka navela je zdrava peciva, povrće i dosta vrsta sireva.

Osim izgledom, a sigurno smo i ukusom, privlačnu hranu obožavatelji su odmah primjetili i izgled ova simpatične domaćice. Pozirajući s kuhinjskom krpom na ramenu i osmijehom od uha do uha, povodom opuštenog i vedrog izgleda dobila je veliki broj komplimenata.

Inače kako je već poznato, glumica je u dugogodišnjem sretnom braku sa 50. godišnjim glumcem Halitom Egencom, s kojim ima i dvoje djece i to desetogodišnjeg Alija i šestomjesečnog Hana.

A evo kako ovaj turski glumac danas izgleda. Mnogi tvrde da su godine ipak učinile svoje, a on kaže da stari baš onako kako je i htio.

Preporučeno