Seka Aleksić koja sa svakim pravom važi za jednu od najpoznatijih pjevačica u našem regionu je nedavno podijelila sa javnošču vijest da je u blaženom stanju, te da ona i njen suprug, Veljko Piljikić očekuje novog člana svoje porodice, drugo dijete po redu. Oko toga su oboje jako uzbuđeni, ali opet, to nije ništa u poređenju s tim kako se osjeća njihov mali sin, Jakov koji je uzbuđen oko toga što će, po svemu sudeći, dobiti bracu.

Seka i Veljko su već otkrili svojim vjernim pratiteljima da su odlučili da njihov sin nosi staro, biblijsko ime Isak, koje je zaista lijepo, pa ne sumnjamo da će odlično da pristaje njihovom dječaku kojem se oboje silno raduju. Ipak, ovih dana su u svom domu imali još razloga za slavlje.

Naime, Seka je ovih dana preko društvenih mreža odlučila da čestita rođendan svom izabraniku, te je podijelila jednu od njihovih zajedničkih fotografija. Ispod je napisala dirljivu poruku, koja je rijetko koga uspjela ostaviti ravnodušnim. Ona mu se ovom prilikom zahvalila za to što je on njen anđeo čuvar, ali i za to što je uvijek bio sjajan otac, te mu je poželjela da ga zdravlje i sreća prate gdje god da krene.

Ispod te Sekine objave, i fanovi su iskoristili priliku da Veljku požele najljepši rođendan do sada, a mi smo sigurni da je to zaista i tako, te da on nastavlja da se ostvaruje na svim životnim poljima, a posebno na porodičnim iz dana u dan, te da će se tako i nastaviti u budućnosti.

Preporučeno
Loading..