Seka Aleksić se odavno izborila za svoje mjesto na samom vrhu estrade, a bez ikakve sumnje je da će se mnogi složiti da je prošla puno toga kako bi dokazala da ima puno toga da ponudi svojoj publici koja joj je uvijek bila vjerna.

Kako god, ono što važi za Seku jeste da svi znaju da je ona jako otvorena i direktna, te da se ne boji javno iskazati svoje mišljenje, ma čijem god da se ono suprotstavlja, što je dokazala i u više navrata u odnosima sa svojim kolegicama, pa tako nije tajna da je bila i u svađi sa Darom Bubamarom, Draganom Mirković i brojnim drugim.

Ipak, otkako je postala majka, sve se to primirilo, a ona je napravila novu ljestvicu prioriteta, na kojoj se njen sin nalazi na onom najvišem mjestu. Kako god, tada su počeli novi problemi za Seku, kako se sada muči sa viškom kilograma kojih nikako ne može da se riješi.

Nije ovo prvi put da Seka dovede svoju liniju u loše stanje, ali su svi poprilično zabrinuti, kako je na svom zadnjem nastupu izgledala gore nego ikad prije, a to nije prošlo bez komentara na društvenim mrežama koji su sigurno dosad već došli i do nje.

Kako god, najvjerovatnije je da je ona svjesna da je to loše za njenu karijeru, pa će tako učiniti sve što je u njenoj moći da to i promijeni. Mi joj želimo sve najbolje i puno uspjeha i na poslovnom, ali i na privatnom planu u budućnosti.

Preporučeno
Loading..