Jedna od najpopularnijih pjevačica u našem regionu je u svakom slučaju Selma Bajrami, za koju se većina ujedno i slaže da je jedna od ubjedljivo najatraktivnijih pjevačica kod nas. Već godinama je među glavnim zvijezdama na domaćoj sceni, a gdje god da se pojavi, privlači veliku pažnju, kako medija, tako i publike koja uvijek rado ide na njene koncerte i nastupe zbog vrhunske atmosfere koja nikad ne razočara njene fanove.

Veliku pažnju Selma privlači i na svojim društvenim mrežama gdje jako često zna da objavi fotografije sa ljudima iz privatnog života koji joj puno znače. Tako je nedavno objavila jednu fotografiju koju je zabilježila sa svojom majkom, a na prvi pogled se većini učinilo da je riječ o nekoj njenoj vršnjakinji koja uz to itekako liči na Selmu, pa bi se mogle da zamijene i da su bliznakinje.

U više navrata je Selma govorila o tome kako joj je njena majka tokom cijelog života bila jedna od najbitnijih osoba, bilo da se radi o poslovnom ili privatnom planu. Uvijek joj je bila najbolja podrška, ali i kritičar kada je za tim bilo potrebe. Ipak, Selma je uvijek rado slušala njene savjete, te se rijetko kad ispostavila da njena majka nije bila u pravu oko nečega.

Svi se slažu da je sasvim očigledno do koga je Selma naslijedila dobar izgled, te da je u njihovom genetskom kodu da dobro izgledaju i da privlače pažnju na sebe gdje god da se pojave. Rado bismo čuli i vaše mišljenje o njima, pa nam pišite u komentarima!