Jedan od najpoznatijih političara na teritoriji Srbije je svakako lider srpskih radikala Vojislav Šešelj koji je poznat po svome kotroverznom ponašanju, kao i po tome što nema dlake na jeziku. Osim toga, poznato je da ga ne voli baš nešto pretjerano mnogo ljudi, kao i to da je osuđivani ratni zločinac. Njegov stariji sin Nikola Šešelj je od prije nekog vremena postao jedan od učesnika rijaliti programa parovi, a u okviru jedne od emisija je kratko otkrio kada je naviše iznervirao svoga oca.

Nikola je rekao kako je ona svoje ime dobio po djedu, pa je tako došao i red na njega da i on razmišlja o imenu svoga djeteta, gdje je on svom ocu rekao da djetetu neće dati ime po njemu, nego po imenu teroriste, pa je u emisiji izjavio: “Rekao sam mu da ći sina da nazovem po teroristi Osami Bin Ladenu. Načisto je poludio! Naravno, brzo sam mu objasnio da je sve bila šala. Jednom sinu sam dao ime po njemu, Vojislav, a drugi se zove Ljubomir.” Zatim je otkrio da kada je ovu rekao da ima namjeru da uđe u rijaliti da mu nije dao svoj blagoslov, kao da ga je Vojislav savjetovao da to ne radi nikako, ali ga na kraju nije uspio da ubijedi.

Također je otkrio i da ga čitavog života gledaju samo kao sina Vojislava Šešelja, te da je riješio da na ovaj način ljudi na pravi i stvaran način saznaju ko je on zapravo i da nije jedina njegova kvaliteta to što za oca ima poznatog čovjeka. Bilo kako bilo, ukoliko je i pola na svog oca, ona će rijaliti aposlutno biti jako popularni ove sezone. Nama ostaje samo da vidimo kako će se situacija dalje razvijati.

Preporučeno