Kristijan na društvenoj mreži Instagram dijeli slike iz djetinjstva sa svojim ujakom te time pokazuje da ga se i dalje život sjeća i da mu jako nedostaje.

Međutim, da krv nije voda, dokazao je i Tođetov sestrić, Kristijan Risteski, koji je ovog puta odlučio da krene stopama svog pokojnog ujaka, pa je odlučio da je talenat za muziku dio njihovog genetskog naslijeđa. I Kristijan se isto tako bavi muzikom, a već je Toše bio taj koji je uvidio koliko je talentovan zapravo ovaj dječak, pa je tako odlučio da sa njim napravi i zajedničku pjesmu kojoj su dali ime My little one. Ta pjesma se našla na albumu nakon Tošetove smrti na albumu koji se zove The hardest thing.

Tada je on imao samo sedam godina, a danas Kristijan ima dvadeset godina, i studira na Fakultetu za audiovizualne umjetnosti u Skoplju, a prije dvije godine je sarađivao i sa bivšim Tošetovim saradnikom i britanskim producentom Endijem Rajtom, koji je prosto bio oduševljen mladim Kristijanom i njegovim entuzijazmom za rad i za muziku.

Iako Kristijan nije poznat kao Toše, prije dvije godine snimio je pjesmu i spot na engleskom jeziku. Trenutno, izučava škole a da li će se aktivno baviti muzikom kao i njegov ujak ostaje nam samo da vidimo. Kako i sam kaže, sada je muzička scena pomalo zasićena te će jako teško biti da uspije u onakvoj muzici kakvoj on želi da se bavi.

Preporučeno