Severina Kojić spada u red najatraktivnijih estradnjakinja. Mnogi su oduševljeni njenim fizičkim izgledom koji ih naprosto oduševljava i čini da o njoj neprestano razmišljaju. Sada je ponovo uradila nešto što je mnoge bacilo u trans.

Maldivi , službeno je Republika Maldivi, smještena u Indijskom okeanu, smještena u Arapskom moru. Nalazi se jugozapadno od Šri Lanke i Indije, oko 1000 kilometara od azijskog kontinenta. Lanac od 26 atola proteže se od atola Ihavandhippolhu na sjeveru do grada Addu na jugu. Sastoji se od teritorije od otprilike 298 kvadratnih milja (115 kvadratnih milja), Maldivi su jedna od najvećih zemljopisno raspoređenih suverenih država, kao i najmanja azijska zemlja po površini i broju stanovnika, sa oko 427.756 stanovnika. Malé je glavni i najnaseljeniji grad, koji se tradicionalno naziva “King’s Island” zbog svoje centralne lokacije.

Arhipelag Maldivi se nalazi na Chagos-Laccadive Ridgeu, ogromnom podmorskom planinskom lancu u Indijskom okeanu, koji takođe čini kopnenu eko-regiju, zajedno sa Chagos arhipelagom i Lakshadweepom. Uz prosječnu nadmorsku visinu od 1,5 metara, ona je najniža zemlja na svijetu, s najvišom prirodnom točkom koja je najniža u svijetu, na 2,4 metra (7 ft 10) i). Zbog posljedičnih rizika od porasta nivoa mora, vlada se obavezala da će 2009. godine učiniti Maldivima neutralnu ugljik do 2019.

Islam je uveden u maldivski arhipelag u 12. stoljeću koji je konsolidiran kao sultanat, razvijajući snažne komercijalne i kulturne veze s Azijom i Afrikom. Od sredine 16. veka, region je bio pod rastućim uticajem evropskih kolonijalnih sila, sa Maldivima koji su postali britanski protektorat 1887. godine. Nezavisnost od Ujedinjenog Kraljevstva je postignuta 1965. godine, a predsednička republika je osnovana 1968. godine sa izabranim Narodnim narodom. Medžlisa. Sledeće decenije su bile okarakterisane političkom nestabilnošću, naporima u pravcu demokratskih reformi i ekološkim izazovima koje predstavljaju klimatske promene.

Preporučeno
Loading..