Moje ima je Danica i ja živim u jednom malom mjestu koje se nalazi pored Banja Luke. Prije nekoliko sedmica sam napunila 42 godine, ali za sebe mogu da kažem da izgledam fantastično za svoje godine. Čak mi i mnogi ljudi kažu da izgledam kao da imam 25 godina jer stalno treniram i uvijek sa m u top formi. Pazim na svoju ishranu i šta unosim u svoj organizam, a po zanimanju sam nastavnica matematike u jednoj osnovnoj školi.

Prije pet godina sam se udala za jednog eminentnog gospodina, i koji je iz prethodnog braka imao sina. Njegovo ime je Marko i ima 18 godina. Prije nekoliko dana kada se završila nastava, ustala sam sa laptopa i otišla sam da se istuširam prije nego se bacim na spremanje večere. Uživala sam dok sam se tuširala jer sam se tad osjećala relaksirano i shvatila sam da mi je samo to i trebalo. U jednom trenutku sam vidjela kako se vrata od kupatila polako otvarajui na moje veliko iznenađenje sam vidjela Marka kako me krišom posmatra. Bila sam šokirana.

Kada sam završila, umotala sam se u peškir i otišla sam do njegove sobe gdje sam vidjela njega kako leži na krevetu i dira se. Zatim sam vidjela njegovu ogromnu alatku među nogama. Nakon toga smo sjeli da večeramo, a kada mu je otac otišao leći, uzela sam njegovu ruku i stavila na svoje grudi, i onda se desilo ono prirodno što slijedi. Vrlo brzo smo završili na kuhinjskom stolu.

Preporučeno