Darko Lazić je jedan od najpoznatijih pjevača u našem regionu, pa nije nikakvo veliko čudo što je trudnoća i porođaj njegove zaručnice Marine Gagić privukao veliku pažnju medija na našim prostorima. Nakon što je Marina na svijet donijela sina kojem su ponosni roditelji dali ime Aleksej, Darko je slavio danima i noćima, a uz njega su tada bili njegovi najbliži članovi porodice, prijatelji i kolege i saradnici.

Kako god, na svu sreću, mali Aleksej napreduje iz dana u Dan, a njegova mama stalno na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram ima običaj da dijeli neke trenutke iz njihove svakodnevnice. Ovih dana je Darkov sin tako dobio svoje prve sportske patike, a njegova mama nije mogla da dopusti da to prođe nezabilježeno, pa je tako podijelila i njihovu sliku sa svima onima koji prate Marinu i pohvalila se ovim zaista slatkim trenutkom.

Mnogi su se raznježili zbog ove slike, a i zapitali se da li na ovaj način Marina želi da nasluti da će dječak da bude sportista kad poraste. Ipak, čak i ako se odluči za muziku i krene koracima svog oca, ne sumnjamo da će oba njegova roditelja da budu jako ponosna na njega.

Podsjećamo, Darko je sa svojom bivšom suprugom Anom Sević već dobio jednu kćerku, kojoj su dali ime Lorena, ali je nakon što se rodio Aleksej izjavio da je ipak sin nešto posebno u životu svakog oca, iako mu je i rođenje kćerke bila jako divna vijest. Šta vi mislite o toj njegovoj izjavi od prije nekoliko mjeseci?

Preporučeno
Loading..