Jedna od najpopularnijih i ubjedljivo najuspješnijih pjevačica u našem regionu već decenijama jeste Lepa Brena za koju se svi slažu da je postala i simbol jednog doba koje je sada iza nas. Ona je zajedno sa grupom „Slatki greh“ bila dobrodošla u svim dijelovima bivše države Jugoslavije, a i poslije toliko godina je ostala aktuelna na domaćoj muzičkoj sceni i njeni fanovi su brojni gdje god da nastupa i gdje god da se pojavljuje.

Da jabuka ne pada daleko od stabla, dokazao je njen sin, Stefan Živojinović koji je krenuo majčinim stopama, a u posljednje vrijeme se svi muzički kritičari slažu da on samo niže uspjeh za uspjehom. Nakon što je njegova pjesma „Od večeri do jutra“ doživjela veliku popularnost kod publike, te nakon ljeta koje je proveo nastupajući po Srbiji i regionu, odlučio je da počasti još jednom publiku u Beogradu sa dobrom žurkom.

Naime, Stefan je za petak, 13. septembar najavio odličan provod svima koji dođu na beogradski splav „Port“, koji inače važi za jedan od najboljih splavova u Beogradu. Sve je već spremno, uključujući i organizaciju i repertoar, a publika ne sumnja da će i ovaj put Brenin sin sve da ih obori s nogu.

On je otkrio da uveliko radi i na još jednoj novoj pjesmi koju će ubrzo imati čast da predstavi publici koja nestrpljivo iščekuje svaki njegov projekat, te se svi slažu da je riječ o momku koji je pokazao da ima velikog potencijala kada je u pitanju muzička karijera. Da li se i vi slažete?

Preporučeno
Loading..