Jedna od najuspješnijih i najpopularnijih tekstopisaca na prostoru cijele bivše Jugoslavije je definitivno Marina Tucaković.

Ona uveliko vodi borbu protiv opake bolesti, a sada je zajedno sa porodicom otputovala iz Beograda i to na odmor na Zalatibor. U toku boravka na poznatoj srpskoj ljepotici, ona je fotografisana, a njenu sliku je na društvenu mrežu Instagram objavio njen sin Milan Laća Radulović.

Na fotografiji njen sin je napisao Gospođetina M. T., misleći na svoju majku Marinu Tucaković.

Marina je ovog puta lijepo stilizovana, na sebi je imala ljubičasti džemper i plave pantole. Mada se vidi da je jako slaba, s obzirom da se već dugo bori sa bolešću.

I ona je sama priznala da je lošijeg zdravlja nego inače, pa je Marinin prijatelj kazao sljedeće:

– Već par dana je loše. Dešavaju joj se ti padovi, tako je isto prije par mjeseci reagovala kada je primila hemioterapiju. Mučni su ti procesi, nema energiju uopšte u tijelu, samo bi spavala. Nema želju nikoga da vidi, zamaraju je razgovori, uopšte bilo kakva komunikacija sem sa Futom, jer je umorna. Nadam se da će se brzo oporaviti od ovoga- kazao je on.

Moramo podsjetiti da je tekstopisac Marina već dugo godina vodi bitku sa najgorom bolešću dojke koji joj je dijagnostikovan u februaru 2018. godine.

– Prolazim kroz hemioterapije i vidjet ćemo šta će biti. Iskreno, ne mogu da vam kažem da se bolje osjećam, ne razmišljam o tome kako se osjećam u psihološkom smislu, nekada sam optimista, ali više nisam nego što jesam- rekla je nedavno Marina za domaće medije.

Preporučeno