Miljana Kulić je u svakom slučaju jedna od najpopularnijih rijaliti učesnica na našim prostorima. Nakon što je u drugu sezonu Zadruge ušla sa sinom Željkom koji je u to vrijeme imao samo nekoliko mjeseci, sada je odlučila i da sina povede sa sobom u treću sezonu, a kao i prošli put, njih dvoje ponovo imaju odvojene odaje za sebe, gdje ih kamere ne snimaju, niti bi se ti snimci smjeli emitovati na televiziji zbog uslova koje je Miljana postavila produkciji da bi zaštitila svog sina.

Jedan od noviteta u Zadruzi ove sezone je robot Leposava sa kojom je Miljana imala priliku da porazgovara nedavno, pa je tako otkrila da je Željko sada već krenuo i u vrtić, kako njegova majka želi da on sada provodi vrijeme i sa drugom djecom, kako bi se socijalizovao. Tako da mali Željko svaki dan napušta rijaliti ne bi li provodio vrijeme i sa svojim vršnjacima, a onda se opet kasnije vraća na imanje kako bi bio sa svojom majkom.

Miljana je ovom prilikom otkrila i još neke detalje i novine u životu svog sina, a cijeli razgovor Miljane sa robotom Leposavom možete pogledati u nastavku našeg današnjeg članka.

Nema sumnje da će vrtić biti odlična stvar za malog Željka, ali opet, postoji i to da se djeca teško navikavaju da borave bez svojih roditelja, a Miljana pak ne može biti u vrtiću tu za Željka dok se on ne navikne da bude bez svoje majke. Šta vi mislite o cijeloj ovoj situaciji oko njenog sina?

Preporučeno
Loading..