Jedan od najvećih zvijezda mreže Tik Tok je definitivno 24. godišnji Džejmi Najland iz Engleske kojeg prati više od dva miliona ljudi.

Džejmi je za Novu godinu smislio kako da skine najveći teret sa leđa svog oca, to je teret koji je on vukao cijeli svoj život na sebi. Momak je u jednom danu otplatio cijelu hipoteku svog oca Ričarda. Kako bi njegova popularnost na mrežama bila još veća a i da pokaže cijelom svijetu da nije teško biti dobar, posebno prema svojoj porodici, snimio je ovaj dirljivi trenukad kada mu je to i saopštio.

“Upravo sam otplatio cijelu hipoteku, nazvao sam banku i otplatio sve. Sada si i vlasnik ove kuće. Vrijedno si radio cijelog svog života i sada možeš u penziju”, rekao je Džejmi ocu.

“Ne, nisi, ne vjerujem ti”, govorio je otac u nevjerici dok je pokušavao da zadrži pribranost.

Onda kada je shvatio da je istina to što mu sin zapravo priča počeo je da plače od sreće.

https://www.tiktok.com/?referer_url=https%3A%2F%2Fobjektiv.rs%2F&referer_video_id=6913282351749418242

“Ti si najbolji sin na cijelom svijetu. U testamentu piše da je tvoja, jer što je moje, tvoje je. Volim te”, kazao je Ričard dok je vraćao ključeve kuće Džejmiju.

Ovaj snimak je vidjelo više od 2,5 miliona ljudi, a u najvećem broju komentara silno je ishvaljeno Džejmijevo veliko srce. Neki su ga čak proglasili i za najboljeg sina godine, jer pored svog silnog novca koji posjeduje i koji je mogao potrošiti na bilo šta, on je odlučio da obraduje svog oca.

Preporučeno