Bivša učesnica rijalitija Zadruga Marijana Zonjić po izlasku je riješila da se oproba u muzičkim vodama, pa je prilikom obrafe pjesme upoznala Igora Kostića sa kojim je otpočela vezu.

Igor Kostić je poznat i pod nadimkom Igor X, i kao bivši muž folk pjevačice Mine Kostić.

– Upoznala sam Igora prije otprilike tri mjeseca, kada sam došla kod njega u studio da snimam cover jedne pjesme, od tada, od tog dana smo nerazdvojni. Odmah smo ušli u vezu, a ja sam već upoznala sve njegove – kazala je novopečena pjevačica pa je dodala:

– Upoznala sam mu i obje kćerke, porodicu ali i prijatelje. Minina Anastasija me baš jako voli, a Mini to smeta. Ona zna za nas skoro otpočetka, ali ne znam kakvo mišljenje ima, niti me nešto posebno zanima. Imam poštovanja prema njihovom odnosu zbog kćerke, zbog toga što je Igor najbolji tata na svijetu i zato bih voljela da i ja imam bebu sa njim – priznala je Marijana Zonjić, a kada smo to čuli, nismo mogli da je ne pitamo da li to znači da već rade na tome.

– Da, tako je. Postoji velika mogućnost da sam u drugom stanju. Vidjet ćemo za sedam dana otprilike sve – otkrila nam je bivša zadrugarka ekskluzivno, a mi joj želimo da se što prije ostvari u ulozi majke kada već ima toliku želju.

Ovaj novootkriveni par se trenutno nalazi na Maldivima na odmoru.

Preporučeno