VAŽNO DA OSOBA KOJA JE VOLILA U JEDNOJ JUGOSLAVIJI NE IMA TREĆEG FILMA O VAŠEM NOVCU ZA VAŠE LIJEPO ROĐENJE U BROJU PRIPREME.

Bilo da su dodani filmovi iz ove serije, sigurno je da ste primetili osmeh Boba i Marije, nezaboravnih likova jugoslovenskog filma.

Rialdu Kadrić pamti većinu uloge Marije u kultnoj dinastiji Zikina, u Londuu, koji danas živi.
U emisiji na Balkanskoj ulici, Rialda se ranije izvinio, zbog čega se nikada nije vratio u London iz Beograda.

Bio sam u Londonu da usavršim jezik Toga 16. januara 1991. godine, kada je počeo rat na Zalivi, moja majka se iznenada preselila u Beogradsku ulicu, sedeo sam u stanu u Londonu, gledao vesti, slušao početak ra, kada je došla vest. Aerodrom je bio zatvoren i nisam imao načina da odem kući bio sam jako vezan za svoju majku, a otkako je otišla, au bivšoj Jugoslaviji se proširila po cijeloj zemlji, odlučila sam se vratiti u London i početi tamo novi život ”

Pre filmova koje sam prvi put poljubio, odigrao sam tu zrelost jer sam želeo da pokažem da sve što znam, ne savetujem, pokušajte bez filmske kamere, rekao je Rialda kroz smeh, a zatim dodao sledeće:

Da li mogu biti blijeda ili što dijete danas može biti zrelija, ili ne znači da ona može emocionalno da se nosi s tim, rekla nam je.

Preporučeno
Loading..