U rijalitijima se uglavnom nalaze osobe koje su zanimljive ljudima koji ih gledaju.

Pa se tako u njima mogu vidjeti jako lijepe i zgodne djevojke. Međutim, djevojku o kojoj danas pišemo su mnogi smatrali kao najaktraktivniju. Ona je od tada pa se do danas svoj izgled promjenila totalno, pa tako i ne izgleda na sebe i mnogi ne mogu ni da je prepoznaju. Nora je odlučila da uradi usne koje su sada istaknute na njenom licu.

Kada su je pratioci upitali šta se sa njom desilo, rekla je da voli da ima velike usne, i da one nisu toliko velike kako izgledaju na fotografijama. Osim usana, mnogi govore da je radila i operaciju jagodica i isto tako i nosa. Sada možete i da pogledate fotografije na kojima se ona nalazi, pa sami procjenite da li je ona pretjerala ili je sve u granicama normalnosti.

Danas se sve veći broj kako poznatih ličnosti tako i običnih djevojaka odlučuje na plastične operacije. Usne su kao što svi znamo za sada najatraktivnije, pa zbog toga mnoge cure danas rade operacije usana. Pored toga zastupljene su i operacije drugih dijelova tijela. Počevši od grudi, zadnjice, noseva i slično. Velike poznate ličnosti su se podvrgle plastičnim operacijama kako u svijetu tako i na Balkanu. Jedan manji primjer je i ova djevojka, međutim, postoje i djevojke koje su radile mnogo više operacija, koje ni njihova rođena majka ne bi mogla odmah da prepozna. Naravno svako ima pravo da sa svojim tijelom radi šta god poželi.

Preporučeno