Činjenica je da su brojne javne ličnosti poznate po ne baš dobrim stvarima, a ovih dana je u centru medijske pažnje bio i poznati srbijanski košarkaš, Darko Miličić, koji se na parket vratio nakon čak sedam godina pauze, što u svakom slučaju nije malo razdoblje. Kako god, svoj prvi meč nakon dugo vremena je završio sa samo dva poena i sa nekoliko asistencija. Ipak, on je samo jednim svojim košem podsjetio sve na njegove dane u NBA ligi.

Inače, Darko Miličić je uvijek svima bio poznat po tome što nijedno veselje u njegovom rodnom kraju nije moglo da prođe bez njega, te je nadaleko bio poznat o tome što se zaista znao veseliti i zabaviti. Isto tako, mediji u našem regionu su tvrdili kako Miličić ne podnosi Severinu Kojić, hrvatsku pjevačicu koja je jednom prilikom nastupala na koncertu Saše Matića, a igrom slučaja tu je bio prisutan i Miličić.

Ono što su hrvatski mediji protumačili jeste da, mahanje ruku tokom Severininog nastupa jasno upućuje na to da Miličić ne podnosi hrvatske estradne umjetnike, ali se Miličić odmah nakon toga ogradio od cijele situacije. On je priznao da se on uvijek tako veseli uz muziku, pomalo navijači, te da zaista nikad nije imao ništa protiv Severine.

Rado bismo čuli i vaše mišljenje o ovom košarkašu, koji je zaista uspio da napravi blistavu karijeru, nakon čega se povukao sa javne scene. Hvala što pratite naše objave iz dana u dan i što ostajete naši vjerni fanovi, ali i u svakom slučaju i čitatelji.

Preporučeno
Loading..