Kada je riječ o najmoćnijim Rusima na cijelom svijetu, onda je ime Vladimira Putina jako visoko na tom spisku, a ruski predsjednik je inače poznat kao osoba koja ne popušta tako lako i koja je odlučna u ostvarivanju svojih ciljeva.

Ipak, ona strana Vladimira Putina o kojoj strani mediji, a posebno oni američki rijetko izvještavaju jeste ta što je dosad u mnogo navrata organizovao razna druženja sa mladim ljudima, a tako je jednom prilikom odlučio da se sastane sa nekim uspješnim omladincima koji imaju neka teška oboljenja.

Među njima je tada bila i jedna slijepa novinarka, po imenu Regina Parpieva, koja je uspjela da privuče veliku pažnju medija tada. Naime, njena najveća želja je prije tog sastanka bila da ima čast da intervjuiše ruskog predsjednika, na što je on i pristao, a svi prisutni su mogli da vide koliko je Regina sve vrijeme bila uzbuđena, iako se trudila da se čini smirenom i profesionalnom.

Kako god, na početku ga je odmah zamolila za jedan neobičan zahtjev, na koji je on, na opće oduševljenje svih onih koji su tad bili prisutni i pristao. Naime, kada ga je Regina zamolila da ga dodirne po licu, kako bi dobila predstavu kako to zapravo izgleda ruski predsjednik, on je odmah, bez imalo oklijevanja pristao.

Kad mu je kasnije Regina priznala da se čini kao jako zgodan muškarac, po njenom mišljenju barem, Putin se iskreno nasmijao, te su svi vidjeli da ga je simpatična novinarka uspjela i da posrami, što i nije baš pošlo za rukom velikom broju ljudi.

Preporučeno
Loading..