Kada je riječ o ljetnoj sezoni, većini je, sasvim razumljivo, jedna od glavnih asocijacija u tom slučaju ujedno i sezona godišnjih odmora, kojima se svi radujemo tokom cijele godine. Kada konačno dobijemo priliku da otputujemo negdje, bilo u drugi dio države u kojoj živimo ili u inostranstvo, svi mi volimo i da tamo zabilježimo nekoliko fotografija koje bismo kasnije mogli da podijelimo na svojim društvenim mrežama ili da ih barem sačuvamo sebi za uspomenu.

Tako je razmišljao i jedan mladi par koji je imao priliku da posjeti vodopade, a naravno, nisu mogli da dopuste da im takva prilika prođe kroz ruke, a da oni ne zabilježe barem jednu sliku pored njih. Tako su i uradili, a ubrzo kasnije su tu sliku podijelili na svojim nalozima na društvenim mrežama, te su tek nakon što je slika postala viralna ugledali jedan detalj koji im je prije toga uspio da promakne.

U nastavku vam donosimo tu sliku koju su oni objavili, a obratite pažnju na pozadinu gdje se sasvim jasno vide dvojica muškaraca koji se drže za ruke. Pogledajte ponovo ovu sliku koja je postala hit na društvenim mrežama, ali ovaj put obratite pažnju na taj detalj koji je i ovom paru promakao.

Kako god, dvojica muškaraca su za jako kratak vremenski period postali pravi hit na društvenim mrežama, a ono što se sad svi pitaju jeste da li je riječ o još jednom paru ili su se ipak držali za ruke jer su se nalazili na nezgodnom terenu. Šta vi mislite o ovome?

Preporučeno
Loading..