Jedna od najpopularnijih pjevačica iz mlađe generacije koja se u svakom slučaju uspjela proslaviti na domaćoj sceni zahvaljujući prilikama koje joj je pružilo popularno muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ je u svakom slučaju Rada Manojlović. Danas ovu pjevačicu često znaju da prozivaju na račun toga što je odrasla na selu, ali ipak, tako je uspješna da je riječi zavidnih ljudi odavno ne dotiču, u to smo sigurni.

Svi oni koji su dio javnog života su se prije ili poslije u životu uvjerili u to da koliko god da su dobri u onome čime se bave, da će uvijek da se nađu one osobe koje će im nalaziti mane, te da što prije trebaju odrediti listu prioriteta čije im je mišljenje bitno, a čije baš i ne. Ne sumnjamo da je tu listu Rada davno postavila.

Pjesma pod nazivom „Svadba“ koju je Rada nedavno snimila sa Emirom Đulovićem je ovih dana doživjela ogroman uspjeh, pa nije nikakvo čudo što su oba pjevača izuzetno ponosna na svoj rad. Naime, ona već broji preko tri miliona pregleda kada je u pitanu Youtube, a uspjela je i da dospije do trendinga što i nije nešto što baš svima može da pođe za rukom.

Rada je sa svakim pravom odlučila da se time pohvali na svojim društvenim mrežama, a ne sumnjamo da su i njeni fanovi ponosni na nju i na to koliko je daleko uspjela da dogura samo svojim radom i trudom. Da li vi inače simpatišete Radu ili i ne baš? Pišite nam u komentarima.

Preporučeno
Loading..