Nikola Rokvić i njegova partnerica Bojana Barović su svoju vezu prije deset godinu krunisali sa brakom, i za svo to vrijeme koje je prošlo, njih dvoje vaše za par koji je jedan od najskadnijih parova koji se nalaze na našoj sceni.

Ovo dvoje su danas obilježili i desetu godišnjicu ljubavi, a oni su svoju romansu otpočeli prije deset godina i to u rijaliti programu “Survivor”.

A na njihovim objavama na društvenim mrežama može najbolje da se vidi kako se vole i kako žive. Oni svojim pratiocima redovno pokazuju dešavanja iz privatnog života.

Iako je postojalo jako malo onih koji su vjerovali da će njihova veza uspjeti, zbog toga što je započela u rijalitiju, njih dvoje su pokazali drugačije. Oni su pokazali da ljubav uvijek pobjeđuje i na osnovu toga njih dvoje danas slave deset godina braka.

Nikola je na svom instagram profilu objavio sliku a svojom suprugom povodom godišnjice. On je ovoj lijepoj manekenki uputio i emotivnu poruku u kojoj je pisalo sljedeće:

“Danas proslavljamo našu prvu deceniju za vječnost!!! Vjerujem u potpuno spajanje i vjerujem da je moguće da dvoje postanu jedno! Vjerujem u nas, moja drugo!
Lepasi i danas.”- pisalo je u opisu slike.

Pored svih svađa i prekida, mnogih poznatih ličnosti na estradi, lijepo je vidjeti par koji se može pohvaliti sa svojom vezom ili sa brakom. Njih dvoje su definitvno primjer drugima kako treba da se postupa kada je brak u pitanju. Mi im želimo svu sreću ovoga svijeta.

Preporučeno