Među ovim našim poznatim pjevačicama, u zadnje vrijeme, sve je češći trend drastične promjene frizure a time i imidža na koji smo do sada navikli.

Tome nije odoljela ni pjevačica Snežana Đurišić pa nas je tako iznenadila svojom dugom kosom sa kojom izgleda mnogo mlađe. Dugi plavi uvijeni pramenovi do ispod grudi, su nešto što nismo očekivali na njoj, i zaista nas je potpuno oduševila. Neki smatraju i da izgleda čak petnaest godina mlađe.

“Malo promjene, zbog toga što žena u mojim godinama nema neki izbor, pa obično to bude samo frizura i šminka ” – rekla je Snežana.

Snežana vodi računa o svom cjelokupnom izgledu, pored svih raznih tretmana, njege lica i tijela, ona i redovno vježba ali i pazi šta unosi u svoj organizam.

“Nedavno sam objasnila svoje ponašanje kada je u pitanju moja kilaža. Neko sam ko je hedonista, pa se zbog toga dešavaju oscilacije u kilogramima. Veliki broj kilograma sam skinula `92. godine, dok sam živjela u Americi i to je bilo na način o kojem sam već govorila i o kojem se već pisalo do sada. Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike, redovno vježbam sa fitnes instruktorkom Danijelom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmane koji prijaju koži mojih godina, njegujem se jako… Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća ljepota ipak dolazi iznutra. Najljepši nakit je zadovoljstvo i žena je najljepša onda kada je voljena i onda kad voli” – rekla je Snežana.

Preporučeno