Nakon što je Luna Đogani odnijela pobjedu u drugoj sezoni rijaliti programa Zadruga, činjenica je da mediji ne prestaju da pišu o njoj, te da je postala jedna od najpopularnijih ličnosti u našem regionu. Dok polako radi na svojoj prvoj pjesmi, kako joj je odavno najveća želja da se okuša kao pjevačica, u međuvremenu je zauzeta gostovanjem po brojnim televizijskim emisijama koje su više nego spremne da Lunu ugoste.

Kako god, pobjednica Zadruge je uvijek važila za gradsku djevojku, pa je tako jedna emisija odlučila da je publici prikaže u nešto drugačijem svjetlu. Naime, njena majka, Anabela Atijas i Luna su za snimanje jedne TV emisije otišle na selo gdje su se susrele sa raznim seoskim zadacima i poslovima koje je valjalo obaviti. Dok je Anabela priznala da je i prije imala iskustva s tim, Luni je to bio prvi put.

S obzirom na te činjenice, gazda imanja ih je na kraju čak i pohvalio i rekao da su se poprilično dobro snašle u toj ulozi koja im je dodijeljena, te je priznao da čak ni on to nije očekivao od njih dvije kada su se pojavile.

U nastavku vam donosimo video prilog gdje ćete i sami da imate priliku da pogledate kako je to izgledalo, a svi se slažu da je ubjedljivo najveći dojam na sve ostavila scena u kojoj su gledatelji imali priliku da gledaju kako to izgleda kada Anabela Atijas, jedna od najvećih zvijezda sa naših prostora siječe drva. Evo šta ste propustili ako ovo dosad niste pogledali.

Preporučeno
Loading..