Jako interesantna i zanimljiva priča nam dolazi iz glavnog grada Srbije, Beograda. Poznato je da Beograd ima nekoliko miliona stanovnika i u kojem se uvijek u nekom dijelu grada dešava nešto interesantno. zato Beograđane malo šta može da iznenadi jer su se nagledali svega i svačega. Međutim ovaj događaj je iznenadio i same Beograđane, a privukao je pažnju mnogih. Da nas ima svakakvih to je već jako dobro poznato svakome.

Dok se jedan stidi, drugi se istim diči. Ova žena o kojoj se piše u današnjem tekstu je upla u autobus sa velikim plišanom igračkom ponija kojeg je vjerovatno kupila nekom djetetu na poklon. Pretpostavljamo da nije imala drgu vid transporta ove velike igračke, pa je zajedno sa njom ušla u autobus, našla slobodno mjesto i sjela, a plišanu je igračku stavila u svoje krilo. Ovo je izgledalo jako neobično, tako da je izmamilo osmjehe kod drugih putnika koji su se vozili istim autobusom. Čak je jedan od njih naprvio i fotografiju koju je odmah podijelio na društvenim mrežama.

Fotografija je dobila veliku pozornost i sakupila je mnogo lajkova, a komentari ispod nje su bili uglavnom pozitivnog karaktera. Nema toga što majka ne bi uradila za svoje dijete, ili baka za unuče, pa je s toga ženski dio populacije bio oduševljen njenim potezom. Međutim bilo je i onih koju su smatrali da je žena uradila nešto što nije praktično za gradski prijevoz i smatraju da je trebala platiti još jednu kartu. Bilo kako bilo, nadamo se da je poklon stigao u prave ruke.

Preporučeno
Loading..