I danas ne može proći dan a da se ne dotaknemo morskih plaža, koje su iz dana u dan sve više u centeru pažnje, zbog raznih dešavanja. Ono što je najgore jeste da je veliki dijelovima izbili požari, kao što je to u Turskoj i Grčkoj, gdje već sedam dana požari gore bez prestanka. Velike temperature kao i vjetar nikako ne daju da se vatra barem malo smiri, a to otežava vatogascima gašenje.

Međutim, imamo i one smiješne scene sa primorskih destinacija, a one koje su nam najzanimljivije jesu upravo one koje nam dolaze sa našeg Jadrana. Još kada u sve to izuzmemom nekulturu i nehigijenu na većini plaža, ona je definitino slika koja je posljenja objavljena na društvenim mrežama. Radi se o slici iz Makarske gdje je jedna porodica izvadila stol i stolice, i sklopila na sred plaže gdje su napravili porodični ručak. Slika se velikom brzinom počela da širi internetom.

Ali, mi danas donosimo još jednu isto zanimljiv video snimak koji je mnoge natjerao da napišu svoje mišljenje. Na društvenim mrežama se pojavio snimak koji je okačio jedan korisnik aplikacije Tik Tok koji je sa svojom djevojkom na ljetovanju. On je snimao svoju djevojku koja je prljave sudove bacala u more, umjesto da ih je oprala. Ovo je izazvalo veliki broj negativnih komentara na društvenim mrežama.

Snimak je nastao u Crnoj Gori na jednom ljetovalištu, vidi se kako djevojka koja igra uz muziku u kupaćem kostimu, baca prljave tanjire u more. Cijelo vrijeme je njen dečko to snimao, a na početku snimka se čuje da kaže “E, sada ćete da vidite kako domaćica pere sudove na moru” i on počinje da pjeva dok ona baca. Najbolji komentar koji je dobila na ovaj snimak jeste ” Srećna je kuća koju ova zaobiđe.”

Preporučeno