Nakon što je cijela estrada bila iznenađena da je muž Jelene KArleuše, Duško Tošić u preljubničkoj vezi sa poznatom blogerkom Anom Jovanović, saznalo se da se u isto vrijeme Duško viđao i sa jednom poznatom, tek razvedenom TV voditeljicom, te je odmah počelo da se priča da je to u pitanju Sanja Marinković.

Mediji u Srbiji pričaju da su se njih dvoje vidjeli par puta u toku ljeta prošle godine. Novinari su odmah nazvali Sanju da dobiju komentar od nje, a ona im je kazala da nema nikakve veze sa Tošićem, te da ne zna o čemu se radi, a još je i kazala:

Ko je ova voditeljka, ne misle valjda na mene? Ne znam ni ko je ovo! Duška poznajem iz viđenja na zdravo -zdravo” – kazala je Sanja, a kada su joj novinari rekli da i njene kolege i prijatelji kažu da je bila sa fudbalerom, ona je bila izričita da sa Duškom nikada nije imala blizak odnos: ” Dečka i ne poznajem! Samo na zdravo- zdravo. Zvali smo ga u emisiju ranije, ali nije mogao da dođe, to je bio kontakt jedini. Neko je nešto pomiješao, ja nisam ta voditeljica. Duškovu suprugu poznajem dvadeset godina, poznavala sam i njenu pokojnu majku. Svakako ja nisam ta voditeljka i nemam više komentar na te laži i sve te izmišljotine”

Ipak, izvor koji je blizak Dušku kako je Duško Sanji u samom startu kazao da ne želi da ulazi u ozbiljniji odnos sa njom, te joj je od prvog dana jasno istakao da je sve što se dešava između njih samo prolazna avantura.

Kako se saznaju, Duško se poslije ovih objava cijeli dan pravdao Jeleni da nije ništa imao sa voditeljicom, a i sa Anom Jovanović je prekinuo svaki kontakt.

Preporučeno