Sigurni smo da vam je i više nego dosadilo čitati naslove poput ovoga, zbog toga što jednostavno ne može da prođe ni jedan dan, a da se ne desi nešto loše kada je riječ o domaćoj sceni.

Veliki broj poznatih ličnosti su u prošloj godini nas napustile što od posljedica zaraze korona virusom, što od obične ili dugotrajne bolesti. Bora Drljača, bubnjar Amadeus benda ili Džej Ramadanovski su samo neki od ljudi iz svijeta estrade koji su nas nažlost napustili u 2020. godini. A da se korona virus nikako ne šali pokazuje podatak i iz ove godine, kada je ponovo veliki broj poznatih ličnosti, kao što je Boris Tadić završilo u bolnicu.

Obostrana upala pluća, teška klinička slika, samo su neki od simptoma koji su zadesili bivšeg prvog čovjeka Srbije.

Sada stižu tužne vijesti i iz voditeljskog svijeta, zbog toga što je poznati voditelj sa TV Pinka Ognjen Amidžić završio u bolnici. Naime, poznati voditelj je pozitivan na korona virus, a kako su javili sa odjeljenja bolnice, gdje je i primljen, ima obostranu upalu pluća.

Svima je poznato da je on neizostavan dio Pink televizije, gdje je njegov Ami Dži Šou jedan od najgledanijih emisija na cijelom Balkanu.

Upravo iz ovog razloga, stalno su ga testirali jer je bio u kontaktu sa puno poznatih ličnosti, ali je ipak nažalost platio cijenu.

Prije deset dana Aleksandar Tanasijevć je bio njegov gost, da bi se dan poslije saznalo da je pozitivan na korona virus, a kada su se testirali i ostali ispostavilo se da su svi pozitivni na covid 19.

 

Preporučeno