Poznata pjevačica Dušica Grabović, u noći između ponedeljka i utorka, osmog septembra doživjela je saobraćajnu nesreću u jednoj jednosmjernoj ulici u Zemunu, tako prenose domaći mediji.

Dakle, kako piše Pink. rs Dušica se kretala u dozvoljenom smjeru, međutim, iz drugog pravca naišao je drugi automobil. Zbog toga pjevačica je naglo skrenula i udarila u obližnju kuću, dok je njen automobil u potpunosti uništen.

Pjevačica je prošla sa lakšim povredama, ali osjeća jake bolove u predjelu rebara, vrata i lijele ruke.

“Istina je da sam imala saobraćajnu nesreću i dobro sam, hvala dragom Bogu. Malo sam ugruhana i imam sitne povrede koje su zanemarljive, iako je auto u potpunosti uništeno, ali sve što novcem može da se kupi nije skupo. Slaviću taj dan kao drugi rođendan, zbog toga što me sami Bog sačuvao, zato slava Bogu u koga najviše vjerujem”, otkrila je Dušica

Za one koji ne znaju, Dušica Grabović je estradna umjetnica koja je pažnju privukla učešćem u rijaliti programima „Parovi“ i „Farma 7“. Rođena je 1981. godine u Priboju i ima starijeg brata i brata blizanca.

Završila je Učiteljski fakultet u Beogradu i dvije godine je radila u prosvjeti, kao prodavačica. Poslije toga je upisala kurs granične policije na kojem se najbolje pokazala i odmah je dobila posao na aerodromu „Nikola Tesla“, gdje je imala priliku da upozna mnoge uticajne ličnosti koje su je uvele u estradne vode. Šest godina je radila dva posla, ali se ipak odlučila za muziku za koju kaže da je njen život, a prije toga jedno vrijeme je bila model za donji veš.

Preporučeno