Soraja Vučelić spada u red najpoznatijih srpskih starleta. Poznata je kao vrlo atraktivna i spremna uvijek da iznenadi novom provokativnom fotkicom. Sada je to ponovo uradila.

FOTOGRAFIJU MOŽETE POGLEDATI OVDJE

O čizmama:

Čizma je vrsta obuće, a ne specifična vrsta cipele. Većina čizama uglavnom pokriva stopalo i gležanj, a neke pokrivaju i nešto donjeg tele. Neke čizme se pružaju do noge, ponekad čak do koljena ili čak do kuka. Većina čizama ima petu koja se jasno razlikuje od ostatka potplata, čak i ako su dva napravljena od jednog komada. Tradicionalno od kože ili gume, moderne čizme su izrađene od raznih materijala. Čizme se nose kako zbog njihove funkcionalnosti – štiteći stopalo i nogu od vode, ekstremne hladnoće, blata ili opasnosti (npr. Radne čizme mogu zaštititi nosioce od kemikalija ili koristiti čeličnu nožicu) ili pružiti dodatnu podršku za naporne aktivnosti uz dodatne zahtjeve za vuču (npr. planinarenje), ili mogu imati hobline na donjoj strani kako bi se zaštitili od habanja i boljeg prianjanja; i iz razloga stila i mode.

U nekim slučajevima, nošenje čizama može biti potrebno u skladu sa zakonima ili propisima, kao što su propisi u nekim jurisdikcijama koji zahtijevaju da radnici na gradilištima nose sigurnosne čizme od čelika. Neke uniforme uključuju čizme kao što je regulirana obuća. Čizme se preporučuju i za vozače motocikala. Vrhunske sportske cipele se generalno ne smatraju čizmama, iako pokrivaju gležanj, prvenstveno zbog odsustva jasne potpetice. U Britaniji, termin se može koristiti za fudbalske fudbalske bitve.

Šta vi mislite o Sorajinom tijelu? Da li je dovoljno vrela?

Preporučeno
Loading..