Pjevač Grand produkcije, Dragiša Mitić Gile je prije dva dana u svom rodnom selu Knićanin u okolini Titela učinio samoubistvo.

Njega je pronašao brat u staroj napuštenoj kući u kojoj su nekada živjeli njegovi roditelji.

– Niko i dalje ne vjeruje da Dragiše više nema, i cijelo selo za njim plače. Čuli smo da ga je pronašao brat, bio je obješen u kući njihovih roditelja koji nisu više živi- rekao je za domaće medije jedan od komšija sela u kojem je živio Gile pa je dodao još:

– On je bio omiljeni pjevač svima na seoskim veseljima. Ni jedno slavlje nije moglo bit potpuno bez njega i njegovih pjesama- govori izvor.

– On je odlučio da se ubije zbog dugova. Dugovao je novac zelenašima, kamata je rasla svakog dana, a novca nije imao. Zbog pandemije korona virusa nije bio u mogućnosti da igdje nastupa, a iz istog razloga mu je i žena ostala bez posla- rekao je izvor koji je blizak porodici.

On je otac dvoje djece, tačnije dva sina. Kod zelenaša se zadužio jer u banci nije bio u mogućnosti da digne kredit jer je bio nezaposlen.

– Ne znam koliko tačno, ali je uzeo pare od nekih ljudi. Kamata je bila velika na početku, i on je bio svjestan da sa takvim ljudima nema šale. Vjerovao je da će posao da krene i da će moći da se sačuva.

Njegova porodica je jedva skupila snage da progovori:

– Molim vas da nas razumite- rekla je supruga Giletovog brata sa uplakanim glasom.

Preporučeno