Već nekoliko mjeseci unazad popularni pjevač sa domaće muzičke scene Bojan Tomović je pisao o svojoj borbi sa bipolarnim poremećajem, teškim oboljenjem koje mu je promijenilo život i zbog koje se na kraju razveo i od svoje supruge. Ipak, izgleda da je on našao način da pronađe novu motivaciju za borbu, i to ni manje ni više, nego u religiji.

Naime, Bojan je odlučio da sa publikom i onima koji vjerno prate njegove objave na društvenim mrežama podijeli da već par mjeseci više nije agnostik. Odlučio je da 28.6.2019. godine tačno u podne šređe na islam, te se „ponovo rodio“ kao Ammar Moštrokol. Odustao je od svog starog života i od starog sebe, te sad za sebe kaže da je novorođen. Izabrao je ime Ammar koje na arapskom jeziku znači život, jer je izabrao da i uprkos svojoj bolesti, da izabere novi život.

Za njegovu odluku su dosad znale samo Hanka Paldum i Miljana Kulić,ali on je odlučio da, iako je religija intimna stvar, da ipak sve podijeli i sa onima koji se zanimaju za njegov život, te da i onima koji se muče sa istim problemom kao i on dokaže da ipak najbitnije od svega na kraju jeste da ne odustanete od sami sebe.

Ammar će nastaviti da se bori za sebe, a komentari puni podrške su dolazili sa svih strana. Rado bismo čuli i vaše mišljenje o ovoj cijeloj situaciji, pa nam pišite u komentarima ispod našeg današnjeg članka šta mislite.

Preporučeno
Loading..