Rijaliti programi su iz godine u godinu sve popularniji u našem regionu, te je očigledno da su emisije ovog kalibra izuzetno zanimljive domaćoj publici. Jedan od najpopularnijih rijalitija je u svakom slučaju rijaliti „Parovi“, koji će ovih dana da počne sa osmom sezonom. Napravljene su promjene kada je u pitanju enterijer vile u kojoj će učesnici da borave, ali su tu ponovo poznati rijaliti igrači kao i svake godine.

Naime, preko stotinu najsavremenijih kamera je postavljeno na svakom uglu kuće, a za buduće stanare u osmoj sezoni su obezbijeđeni i frizeri, šminkeri, pedikeri, kao i maset. Među poznatim imenima koja će se naći jeste i Nenad Marinković Gastoz koji je uspio da odnese pobjedu u dvije sezone. Kako god, izvori otkrivaju da je Gastoz odlučio da se takmiči ponovo u rijalitiju pod uslovom da mu produkcija isplati sve dugove koje ima, jer je živio itekako brz život u posljednje vrijeme koji mu se obio o glavu.

Osim njega, tu će biti i Era Ojdanić, koji se planira u rijaliti useliti zajedno i sa svojom unukom, te će tako svima da pokažu kako se to pravi rijaliti šou. Još jedan kec iz rukava za produkciju ove godine je i Jelena Golubović, koja je svima poznata kao osoba koja je spremna na sve kako bi napravila dobar spektakl, a publika to najviše i voli.

Još jedna od učesnica na spisku je i Lepa Lukić, za koju se priča da će imati honorar od nevjerovatnih dvije hiljade sedmično u ovoj sezoni. Šta vi mislite?