Nekako je u prirodi žena da nikada nisu zadovoljne svojim tijelom i da oduvijek teže kad nečim većem.

Veliki broj žena se pati sa salom na stomaku i na bedrima, zbog toga što su to najčešća mjesta gdje se salo taloži kod žena. Ali bez obzira i ako imate malo sala, ako ga znate nositi, to neće biti nikakav problem ni vama a ni vašem izabraniku.

Suprotnom opštem ženskom mišljenju, jedan dio tijela koji žene skrivaju zbog nesigurnosti je upravo ono što se veoma sviđa muškarcima. Jedna poznata stranica koja je posvećena fitnesu je sprovela anketu o privlačnim fizičkim osobinama oba pola, a rezultati su doveli do jako zanimljivog zaključka.

Muškarci koji su anketirani su naveli stomačić kao poželjnu žensku fizičku osobinu, vjerovali ili ne. Čak su i muškarci koji vole mišićave i atletski građene žene naveli kako je stomačić jako seksi i vole ga vidjeti na ženi više od onih isklesanih trbušnjaka.

Kada je riječ o licu, 87 posto muškaraca je iujavio kako na njemu prvo primjete oči, a na drugom mjestu su se našle usne žene. Većina muških ispitanika, tačnije skoro svi, su potvrdili da više preferiraju prosječan uzgled ženskog tijela, a atletski građeno žensko tijelo je prioritet za samo tri posto muškaraca koji su ovog pu anketirani. Zato žene i djevojke drage koje se patite i mučite muku da skinete to malo salce, ako je to zbog muškaraca nemate potrebe da se mučite.

Ali naravno, ako niste zadovoljni svojim tijelom i želite to zbog sebe, težite tome, samo nemojte ugroziti svoje zdravlje.

Preporučeno