Poznato je da je u današnje vreme itekako popularno da estradne zvezde, nose sve i svašta po pitanju stajlinga, i da je to u nekim slučajevima i baš preterano. Dovoljno je da ste samo sinoć pogledali i dodelu Oskara i da ste videli šta su obukle najveće Holivudske zvezde. Jedan Džej Zi je došao u gumenim čizmama, a koštaju par hiljada dolara, a mnogi kažu da se kod nas takve čizme nose u ribolov. 

Međutim, takva su vremena došla, i sa time se definitivno moramo i pomiriti. I mnoge domaće zvezde itekako kopiraju Holivud i celi zapad, a mi danas govorimo o Svetlani Ceci Ražnatović, koja kad god da se pojavi negde, uvek privlači jako veliku pažnju, pa samim time mora da pazi i kakav joj je uopšte outfit.

Verujemo da se svi sećate perioda od pre tri godine, kada je došla na vakcinaciju za korona virus, i da je samo na ruci imala sat koji vredi skoro 20.000 evra. Sada je iskoristila priliku i da 8 marta pokaže svoju soplidarnost, te se pojavila u Zavodu za transfuziologiju krvi, a iako nije mogla da da krv, pošto je prehlađena, zamolila je sve žene koje su to u mogućnosti i da urade.

Opet je oduvala sa stajlingom, imala je kratku roza suknju, sa belim mantilom i belim čizmama. Paparaci su i ovde bili prisutni, te su slikali sa svih mogućih strana. Koja su vaša mišljenja o Ceci Ražnatović?

 

Preporučeno