Stanija Dobrojević važi za jednu od najatraktivnijih srpskih starleta. Naime, ona je zaista zgodna i važi za ženu za čijim tijelom vape mnogi muškarci.

Starleta je bila u rijalitiju ali je zbog operacije morala da se vrati u Ameriku. Međutim ono što niste znali da Stanija ima brata Sanija a njena majka je Slavica i ona je sama velika bombica.
Naime, njena majka ove godine puni pedeset i pet godina ali joj godine nišpta ne mogu. Kada vidite kako izgleda možete se složiti s nama da izgleda mlađe pa bi joj čak mnogi pozavidjeli kada vide kako izgleda moćno.

Majka je ženski roditelj djeteta. Majke su žene koje žive ili obavljaju ulogu odnosa sa svojom djecom, koje mogu ili ne moraju biti njihovo biološko potomstvo. Prema tome, u zavisnosti od konteksta, žene se mogu smatrati majkama zbog toga što su rodile, odgajajući dijete (ren), snabdijevajući svoje jaje za oplodnju, ili neke njihove kombinacije. Takvi uslovi daju način da se odredi koncept majčinstva ili stanja majke. Žene koje ispunjavaju treću i prvu kategoriju obično spadaju pod pojmove rođenja majke ili biološke majke, bez obzira na to da li osoba o kojoj je riječ vodi roditeljsko dijete. Shodno tome, žena koja zadovoljava samo drugi uslov može se smatrati posvojiteljicom, a onima koji zadovoljavaju samo treću surogat majku.

 

Navedeni koncepti koji definiraju ulogu majke nisu ni iscrpni ni univerzalni, jer svaka definicija „majke“ može varirati u zavisnosti od toga kako su definisane društvene, kulturne i religijske uloge. Paralelni uslovi i uvjeti za muškarce: oni koji su (obično biološki) očevi, po definiciji ne preuzimaju ulogu očinstva. Majka i očinstvo nisu ograničeni na one koji su ili imaju roditeljstvo. Žene koje su trudne mogu se smatrati budućim majkama ili budućim majkama, iako se takve prijave obično manje primjenjuju na (biološke) očeve ili usvojitelje.

Preporučeno
Loading..